Terug naar hoofdpagina

Perfect blond haar verzorgen

Perfect blond haar verzorgen

De verzorging van blond haar is belangrijk als we willen dat de kleur even mooi blijft als de eerste dag. Het belangrijkste is om de juiste producten te kiezen: heb je die eenmaal gevonden, dan gaat de rest vanzelf. De blonde lijn is voor zowel geverfd als natuurlijk blond haar.

De lijn vervult de behoeften die blond haar nodig heeft. Het hydrateerd, voedt en zorgt dat na enkele wasbeurten of langdurige blootstelling aan de zon de kleur nog steeds mooi is. 

De producten in de blonde lijn zijn:

  • Blonde Cold Reflections Brightening Shampoo. Deze shampoo is ontworpen voor behandeld haar, de zachte formule beschadigt de haaraanzet niet en reinigt het haar waardoor het gehydrateerd blijft en klaar is voor volgende behandelingen. Tegelijkertijd werkt hij in op de highlights van behandeld of natuurlijk haar en helpt hij warme, oranje highlights te verwijderen.
  • Blonde Cold Reflections Hair Mask. Dit masker, dat 5-10 minuten blijft zitten, herstelt de voeding en hydratatie van het haar en helpt de gezondheid van de haaraanzet te behouden. Tegelijkertijd werkt het in op de kleur, verwijdert de gelige tint van de highlights en herstelt een koel, helder blond.
  • Blonde Color Reflection Hair Booster. Dit product is een kleur- of bleekhulpmiddel die je kan aanvragen bij je plaatselijke salon. Het is een unieke formule die gemengd kan worden met Insight bleekpoeders of Incolor-tinten om de kleur aan te passen en de as- of koudreflectie te versterken.

Probeer de blonde lijn zelf, en herontdek de highlights van je blonde haar!